Onze Visie

Hechte en warme samenwerking

De Kleine Amsterdammer wil een goede start realiseren voor alle kinderen in een wereldstedelijk gebied als Amsterdam. Hiermee willen wij een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en stabiele samenleving die uiteindelijk kan leiden tot een positieve ontwikkeling van vitaliteit en welvaart.

Hiervoor is een hechte en warme samenwerking met de cliënt en ketenpartners van belang waarbij goede en duidelijke communicatie centraal staat.

Onze Missie

Dynamisch, Sensitief en Innovatief

De Kleine Amsterdammer richt zich op het verlenen van verantwoorde geboortezorg om zo een goede start te realiseren voor alle kinderen in Amsterdam. Het wereldstedelijk werkgebied geeft dynamiek en diversiteit van onze klanten en medewerkers.
Deskundige zorgverlening moet toegankelijk zijn voor alle ouders en kinderen en daarom verlenen wij zorg op een dynamische, sensitieve en innovatieve manier.

Ontmoet De Kleine Amsterdammer

Een Amsterdammertje op komst?

Bekijk ons filmpje hiernaast en zie wat je van ons kunt verwachten.

“Jij bent mijn Amsterdammertje.”

“Als leerling kwam ze heel verlegen bij ons binnen. Nu, anderhalf jaar later, hebben we een hele goede en zelfverzekerde kraamverzorgde erbij.”

“Het is een topper, we hebben een geweldige tijd gehad! Ik heb twee keer staan huilen toen ik afscheid moest nemen. Kan ze niet bij ons komen wonen?”

Moeder, van Sara

“Niet alleen werd er uitstekend voor mijn zoontje gezorgd maar ook voor mij: vers opgemaakt bed, lekkere lunch en fruit en genoeg aandacht voor al mijn vragen en onzekerheden.”

Moeder, van Noah

“Liefde doet leven. Wij kramen met liefde.”

“Onze kraamverzorgenden zijn een afspiegeling van de inwoners van Amsterdam, divers in leeftijd, geloof, cultuur en karakter. Hun gemene deler is dat ze goed opgeleid zijn en houden van hun vak.”

“Ook aan mijn man werd alles professioneel en rustig uitgelegd: luiers verschonen, kindje in bad doen of lekker buidelen – hij kan het allemaal!”

Moeder, van Demi

“Kraamzorg geef je met passie vanuit je hart en bij de Kleine Amsterdammer lukt mij dat.”

“De kraamzorg gaf gelukkig ook veel aandacht aan onze oudste dochter. Dat was heerlijk, zo konden wij met een gerust hart onze jongste dochter verwelkomen.”

Moeder, van Feike

“Als nieuwe vader voor het eerst je kindje wassen, help! Lang leve de kraamverzorgster.”