Borstvoedingscursus

Een goede start begint met een goede voorbereiding. In deze cursus, bedoeld voor zwangere vrouwen en hun partners, wordt uitgelegd hoe borstvoeding wordt gemaakt, hoe je je baby moet aanleggen, hoe je weet of je baby voldoende voeding binnen krijgt, hoe vaak je moet voeden en hoe borstvoeding in de kraamweek en daarna verloopt. Meld je nu hier aan.

Aanmelden

Kolf Club

Elke week is er bij De Boezemvriend de Kolf Club voor advies over kolven. Ook kan je onder deskundige begeleiding van een lactatiekundige uitproberen welke kolf bij je past.

Carry Club

Elke week is er een draagdoekinloop bij de De Boezemvriend. Er zal een draagdoekconsulente aanwezig zijn om je tijdens een individueel miniconsult de verschillende dragers uit het assortiment te laten zien en je met een draagpop of je eigen baby te laten ervaren hoe de dragers zitten. Meld je hier aan!

Mocht je meer informatie willen hebben over je eigen drager, hulp bij het knopen van een draagdoek of een drager, plan dan hier een volledig consult in van 1,5uur op de praktijk.